• +40.314.315.558
  • biss@biss.com.ro

Securitate informațională
Securitatea informațiilor unei companii este foarte importantă pentru existenta si dezvoltarea sa. Pe lângă securitatea le nivel de infrastructura, securitatea informațională reprezintă unul dintre subiectele de cel mai mare interes pentru o companie in contextual amenințărilor crescânde din zilele noastre. In acest sens orice proiect IT, in opinia noastră, trebuie să aibă obligatoriu si o componenta de securitate, securitate a infrastructurii si securitate a informațiilor.
 
Aplicații de business
In vremuri de criza sau de expansiune economica, strategiile de business pentru o creștere sustenabila trebuie sa se bazeze pe implementarea de soluții de business practice. Managerii care vor fructifica avantajele oferite de aceste sisteme, înțelegând ca sistemele ERP nu sunt simple aplicații de contabilitate si gestiune, ca sistemele CRM nu sunt simple liste de clienți, iar aplicațiile de tip BI nu emit doar rapoarte operaționale, vor conduce acele companii recunoscute ca fiind de succes.
 
Disponibilitatea datelor
Orice companie, mai mică sau mai mare se confrunta cu obstacole multiple în mediul in care activează. Acestea provin din creșterea competitivității, din considerente de productivitate si de profitabilitate precum si din multitudinea de alegeri pe care clienți le au.
Aceste companii pot soluționa mare parte din aceste obstacole prin dezvoltarea si implementarea de strategii si produse bazate pe informații ușor accesibile de către clienți, care vor conduce la creșterea productivități și a profitului precum si la o relație de durata cu acești clienți.
Abilitatea organizaților de a avea acces optim si rapid la informațiile necesare va fi cruciala in punerea in practica a celor mai importante inițiative în anii ce vor urma.
 
eLearning
Obiectivul principal al multor companii ce privesc către viitor este de a stabili un mediu de învățare în rețea (Networked Learning Environment - NLE), în care orice angajat să aibă posibilitatea de a vizualiza conținut instrucțional, de a colabora cu educatorii, de a evalua performanțele atinse și de a avea acces la resurse în orice moment pentru a-și îndeplini obiectivele educaționale. Construcția unui astfel de mediu permite instituțiilor să obțină avantaje semnificative precum instruire centrată pe student, o eficiență mai mare a instructorilor, acces instantaneu în orice moment și în orice locație, evaluare îmbunătățită precum și administrarea rezultatelor și acces la conținut de calitate.